Benvinguts a CC No Limits!

Som una comunitat apassionada pel ciclisme que acull ciclistes de tots els nivells i disciplines. Des de aficionats que gaudeixen de passejades relaxades els caps de setmana fins a competidors d’elit que desafien els límits en les curses més exigents, CC No Limits ofereix un espai inclusiu i enèrgic per a tots els amants de les dues rodes.

La nostra missió és promoure el ciclisme com un estil de vida saludable, emocionant i socialment enriquidor. Ens dediquem a fomentar la camaraderia entre els nostres membres, compartint experiències, coneixements i rutes panoràmiques mentre explorem les meravelles que ens ofereix el món sobre dues rodes.

people, group, silhouette-3614311.jpg

Què ens fa especials? 

Organitzem una àmplia gamma d’activitats que van des de passejades recreatives fins a entrenaments específics i competicions locals. Sempre hi ha alguna cosa emocionant en el nostre calendari! Ens enorgullim del nostre esperit d’equip i solidaritat. Els nostres membres s’aprecien mútuament, compartint consells, motivació i experiències que reforcen els nostres llaços i fan que cada sortida sigui memorable. La seguretat és la nostra prioritat. Comptem amb líders de ruta experimentats i capacitats, així com amb polítiques i procediments per garantir que cada sortida es realitzi de manera segura i responsable. Oferim accés a recursos útils, com tallers de mecànica bàsica, consells de nutrició i entrenament, i descomptes en productes i serveis relacionats amb el ciclisme. Més enllà de simplement pedalar, compartim una passió per la cultura ciclista, l’exploració de nous indrets i la connexió amb la natura mentre rodem per paisatges espectaculars.

Preparat per unir-te a l’aventura? Uneix-te a nosaltres i descobreix l’emoció de rodar junts, explorar nous camins i crear records inoblidables mentre gaudeixem del ciclisme en totes les seves formes. És hora de pedalar cap a nous horitzons amb CC No Limits!

Ens veiem a la carretera!

Equip Competitiu de Dones UCI Pro Team:

Estem emocionats de presentar el nostre equip competitiu de dones, un UCI Pro Team, que no només competeix a nivell professional sinó que també inspira i motiva a totes les ciclistes. Amb dedicació i determinació, aquestes atletes exemplars representen la nostra passió pel ciclisme i el compromís amb l’excel·lència esportiva.

Promoció de la Participació de Dones:

A CC No Limits, creiem fermament en la igualtat de gènere i promovem activament la participació de les dones en el ciclisme. Amb programes específics, suport dedicat i una cultura inclusiva, aspirem a fer del ciclisme un espai acollidor i estimulant per a totes les ciclistes. Volem veure més dones pedalejant, desafiant-se i aconseguint els seus objectius sobre la bicicleta.

Cistella de la compra

NO TRAMITEM COMANDES

X
Desplaça cap amunt