Termes i condicions d’ús

Aquest document estableix les condicions sota les quals pots utilitzar el lloc web No Limits Studios™ (nolimitsstudios.cat) operat per INS Antoni Pous (“nosaltres”, “el nostre” o “la nostra”). Si continues navegant i utilitzant aquest lloc web, estàs acceptant complir amb els següents termes i condicions d’ús, que juntament amb la nostra política de privacitat, regulen la relació de No Limits Studios™ amb tu en relació amb aquest lloc web. Si no estàs d’acord amb qualsevol part d’aquests termes i condicions, si us plau, no utilitzis el nostre lloc web.

Ús del lloc web

L’ús d’aquest lloc web està subjecte als següents termes d’ús:

  • El contingut de les pàgines d’aquest lloc web és per a la teva informació general i ús únicament. Està subjecte a canvis sense previ avís.
  • Ni nosaltres ni cap tercer no garanteixem l’exactitud, puntualitat, rendiment, idoneïtat o integritat de la informació i els materials trobats o oferts en aquest lloc per a qualsevol propòsit particular. Acceptes que aquesta informació i materials poden contenir imprecisions o errors i eximim expressament de qualsevol responsabilitat per aquestes imprecisions o errors en la màxima mesura permesa per la llei.
  • L’ús de qualsevol informació o material d’aquest lloc web és sota la teva pròpia responsabilitat, pel que no serem responsables. Serà responsabilitat teva assegurar-te que qualsevol producte, servei o informació disponible a través d’aquest lloc web satisfà les teves necessitats específiques.

Propietat intel·lectual

Aquest lloc web conté material que és propietat nostra o per a nosaltres. Aquest material inclou, però no es limita a, disseny, disseny, aparença, gràfics i continguts. La reproducció està prohibida excepte en conformitat amb l’avís de drets d’autor, que forma part d’aquests termes i condicions.

Limitacions

Sota cap circumstància, ni nosaltres ni cap tercer relacionat serà responsable de cap dany directe, indirecte, incidental, especial o emergent o per danys resultants de la pèrdua d’ús, de dades o de beneficis, ja sigui en acció de contracte, negligència o altra acció il·lícita, sorgint o relacionats amb l’ús o el rendiment d’aquest lloc web.

Enllaços a altres llocs web

Aquest lloc web pot incloure enllaços a altres llocs web que no estan controlats per nosaltres. Aquests enllaços són proporcionats per a la teva conveniència per proporcionar més informació. No tenim cap control sobre la naturalesa, el contingut i la disponibilitat d’aquests llocs web. La inclusió d’aquests enllaços no implica una recomanació o endosament del contingut d’aquells llocs web. L’ús d’aquests enllaços és sota la teva pròpia responsabilitat.

Canvis en els termes

Ens reservem el dret, a la nostra discreció, de canviar, modificar, afegir o treure parts d’aquests termes i condicions en qualsevol moment. S’entendrà que has acceptat qualsevol canvi si continues utilitzant el lloc web després que hagin estat publicats. Es recomana revisar aquests termes i condicions periòdicament per assegurar-te que estàs d’acord amb qualsevol canvi.

Cistella de la compra

NO TRAMITEM COMANDES

X
Desplaça cap amunt